Leesclubs

De bib van Schaarbeek heeft een eigen leesclub, het Boekenboudoir, en ondersteunt daarnaast ook inhoudelijk de werking van leesclub Leesme!.

Het Boekenboudoir komt vijf keer per jaar (tweemaandelijks op woensdagavond) samen in de bib. Bij een drankje en een hapje bespreken we boeken die de deelnemers zelf kiezen en begeleiden. Je kunt je eigen boek meebrengen of een exemplaar bij ons aanvragen. Wil je onze uitnodigingen ontvangen, stuur dan een mailtje naar bibliotheek@schaarbeek.be ter attentie van Ingrid Lemaire.

De eerstvolgende bijeenkomst is woensdag 6 december, 20 uur. We bespreken dan Meneer Beerta, het eerste deel uit de lijvige Bureau-cyclus van J.J. Voskuil. (Liefhebbers mogen zich natuurlijk vastbijten in alle zeven delen van Het Bureau, maar dat is geen must: in februari 2018 lezen & bespreken we weer een heel ander boek...) Iedereen welkom!

Leesclub Leesme! komt zeswekelijks samen in De Kriekelaar op zaterdagochtend en bespreekt boeken bij het ontbijt. Voor meer info over data, titels en toegangsprijzen kan je terecht op http://leesclubleesme.pbworks.com/w/page/87411334/home.