Ben je tussen de 16 en 24 jaar en wilde je altijd al een nacht in de bibliotheek doorbrengen? Het kan op 23 november. Lees snel verder!

A night at the library

Ben jij tussen 16 en 24 jaar? Hou je van theater, muziek, boeken, poëzie of films? Heb je altijd al in groep een voorstelling willen maken? Schrijf je dan in voor One Night at The Library!

Tijdens de Nocturne van alle Brusselse bibliotheken (zowel de Franstalige als de Nederlandstalige) op vrijdag 23 november zal bibliotheek Schaarbeek haar deuren openen voor 10 artistieke avonturiers om omstreeks 19u de deuren alweer te sluiten. De 10 deelnemers worden opgesloten in de bibliotheek en zullen daar de nacht doorbrengen. Tijdens die nacht zullen de deelnemers onder begeleiding van 2 coaches werken aan een voorstelling die ze de volgende dag aan het grote publiek presenteren.

Start: vrijdag 23/11 om 17u30

Toonmoment: 24/11 om 12u

Einde: zaterdag 24/11 om 13u

Wat moet je meebrengen? Slaapzak, matje, toiletgerief. Eten en drank wordt door de bibliotheek voorzien.

Inschrijven via: mhedayat@schaarbeek.irisnet.been bibliotheek@schaarbeek.be(02/245 32 90)