De bibliotheek is gesloten van 23 december 2018 tot en met 1 januari 2019.

De tweede vakantieweek, vanaf 2 januari zijn we er weer en hebben we onze normale openingsuren.

De materialen kunnen tijdens deze week niet teruggebracht worden maar je kan wel online je materialen verlengen, reserveren en zelf aankoopsuggesties maken via mijn bibliotheek

Binnenkort zit de bibliotheekwebsite in een nieuw kleedje.

Het is vanaf dan de ideale plek om alles over de bib(collectie) en je eigen ontleningen te weten te komen, ook via je smartphone en tablet!

We zetten hieronder  de belangrijkste vernieuwingen even op een rijtje:

Volledig mobiel

Bibliotheek Schaarbeek gaf op donderdag 22 november het startschot voor de uitbouw van een Bulgaarse collectie. Een 80-tal mensen van alle leeftijden kwam samen in de bib om van Bulgaarse muziek en een hapje te genieten. Het was een heel warme kennismaking en een uitbundige start van de samenwerking.

Jullie zijn alvast welkom voor een vervolg op donderdag 10 januari 2019 om 18u30 in Bibliotheek Schaarbeek.

Extra dienstverlening via e-mail!

Vanaf 10 oktober 2018 ontvang je niet alleen een herinnering via e-mail drie dagen vóór je materialen terug moeten, maar ook de eerste en tweede te-laatbrief als je je materialen niet op tijd terugbrengt.

Als je boeken of andere materialen reserveert, ontvang je vanaf september ook een e-mail wanneer deze voor je klaarstaan in de bibliotheek.

Je ontvangt deze berichten dan niet meer via een brief.

Vergeet dus niet je e-mailadres door te geven, of na

Niet alleen steekt de bibliotheek in een hernieuwd jasje ook zijn vanaf nu onze meer dan 5000 DVD's gratis uit te lenen.

Kom snel langs en ontdek onze fantastische collectie.

Tot snel

Het bibliotheekteam