Poëtisch Ontbijt in de bib op 27 januari 2018 tussen 10u & 13u

Op zaterdag 27 januari 2018 sluiten we de poëziemaand feestelijk af in de bibliotheek met een poëtisch ontbijt.

Kom tussen 10u en 13u,  kruip gezellig samen met een ‘dichter in bed’ en krijg op deze manier op een persoonlijke, lieve & fijne manier een gedicht geserveerd door Andy Fierens.

Dichter en performer Andy Fierens (1976) geldt als het buitenbeentje van de Vlaamse literaire wereld. Met zijn hilarische en genadeloze teksten, en met zijn compromisloze live performances, werd hij algauw een opmerkelijke en veelgevraagde gast op podia in België, Nederland en Zuid-Afrika. Tijdens dit Poëtisch ontbijt ligt hij voor u klaar met een stapel gedichten en brengt ze u met de nodige charme.

Of wil je leren ‘dichten zonder je g** op te lichten’? Dat kan ook.

Hilke Andries, een creatieve taalvirtuoos, begeleidt klein & groter doorheen de wondere wereld van het (korte gedicht).  Neem  je eigen werk mee naar huis en verras vriend en vijand met een geestige rijm.

Dit alles met een zalig ontbijt in uw bibliotheek.

Iedereen welkom.  Inschrijven op voorhand is niet nodig.