Laatste plaatsen voor SLOW BOOK festival - donderdag 23/11/2017 20u

Schrijf je snel in voor de laatste plaatsen voor ons Slow Book Festival op donderdag 23 november.

Voor 8€ krijg je een avond vol literatuur, hapjes en drank, met Europees kampioen Poetry Slam Carmien Michels als gastvrouw.

Blader samen met ons in een schrijver:

Heleen Debruyne (De plantrekkers)

Jamal Ouariachi (Herinneringen in aluminiumfolie)

Joke van Leeuwen (De onervarenen)

Joost Vandecasteele (Bella - Roman in beelden)

Leen het boek van je keuze bij ons in de bib, lees het & schuif op 23/11 met een kleine groep bij aan de tafel van de auteur. Praat samen met hem of haar over wat bijgebleven is of ongelezen bleef. Over aantekeningen in de marge, vraag- en uitroeptekens en wat er niet letterlijk staat.

Per auteur kunnen maximaal 12 deelnemers inschrijven. Boek dus snel je plaats: telefonisch op 02 245 32 90 of met een mailtje naar bibliotheek@schaarbeek.be. De reservatie is pas definitief na betaling via overschrijving.

Opgelet: deze activiteit vindt plaats in Bibliothèque Sésame, Lambermontlaan 200, 1030 Schaarbeek